SEGRE

successos

Troben a Sant Sebastià la menor de Barcelona que va desaparèixer dilluns

La menor desapareguda a BarcelonaLa menor desapareguda a Barcelona

Busquen una noia de Barcelona de 16 anys desapareguda després de deixar una carta de comiat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de l’Ertzaintza van trobar aquest dimarts cap a les 19.00 hores en una cèntrica biblioteca de Sant Sebastià la menor de 16 anys desapareguda dilluns a Barcelona. La jove es trobava en perfectes condicions, segons va informar el departament basc de Seguretat. Els Mossos d’Esquadra havien informat l’Ertzaintza que una menor de setze anys de Barcelona havia desaparegut i que hi havia la possibilitat que s’hagués dirigit a Sant Sebastià. Cap a tres quarts i cinc de sis de la tarda, una dona va trucar a Sos Deiak 112 i va informar que l’havia vist en un centre comercial de la capital guipuscoana i que havia parlat amb ella. Després de rebre la informació, agents de l’Ertzaintza es van dirigir al lloc.Finalment, va ser trobada en una biblioteca pública dels voltants.

Els seus pares es van dirigir cap a la capital guipuscoana per fer-se’n càrrec. La mare de l’adolescent va revelar que la seua filla va deixar una carta dient que marxava voluntàriament. Pateix anorèxia i havia d’ingressar de nou en un centre hospitalari.

Una de les hipòtesis que es van sospesar era la possibilitat que hagués viatjat fins a Andorra, segons el diari Ara, perquè es dóna la circumstància que l’adolescent era la germana del nen de quatre anys atropellat mortalment l’any 2006 a l’aparcament del Punt de Trobada.

tracking