SEGRE

PARTITS POLÍTICA

Fernández ajorna el calendari per convocar el congrés fins al gener

No creu que hi hagi una “candidatura única” a les primàries socialistes || Replica a Sánchez i diu que “el mandat de la gestora acabarà quan hi hagi un congrés”

Javier Fernández, ahir, amb líders de CCOO i UGT.

Javier Fernández, ahir, amb líders de CCOO i UGT.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSOE no posarà data al seu congrés fins passat Reis, segons va admetre ahir el president de la gestora, Javier Fernández, que va negar que el retard es relacioni amb el fet que hi haurà una única candidatura, ja que va dir que “no creu” que es produeixi. “No crec que [el congrés] arribi amb una candidatura única, en tot cas ho decidiran els militants en el seu dia”, va assenyalar Fernández.

Fins ara els socialistes donaven per fet que la comissió gestora convocaria el comitè federal al desembre, per aprovar el calendari congressual, possibilitat que ha estudiat en públic el mateix portaveu de la gestora, Mario Jiménez.

“Ara estem molt centrats en l’activitat parlamentària. Tindrem un comitè federal, que jo pensava fer al desembre, però potser hagi de ser al gener, que estableixi a títol temptatiu la data del congrés”, va assenyalar Fernández.

Pel que fa a les crítiques que l’exsecretari general Pedro Sánchez va llançar el cap de setmana passat contra la gestora, afirmant que el seu temps “ha acabat”, Fernández es va limitar a contestar que el seu mandat “s’acabarà quan hi hagi un congrés” perquè aquest és el seu “objectiu últim”.

tracking