SEGRE

SUCCESSOS

S'estavella l'avió en què viatjava un equip de futbol brasiler

Almenys quatre supervivents rescatats d’entre els 81 passatgers

S’estavella l’avió en què viatjava un equip de futbol brasiler

S’estavella l’avió en què viatjava un equip de futbol brasiler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys quatre ocupants de l’avió de la companyia boliviana Lamia que es va estavellar dilluns a la nit quan s’aproximava a l’aeroport de la ciutat colombiana de Medellín amb 81 persones, inclòs l’equip de futbol brasiler Chapecoense, han estat rescatats ferits, han dit avui els organismes de socors.

El primer en ser rescatat va ser el futbolista brasiler Alan Ruschel, lateral esquerre de 27 anys, que va ser ingressat a l'Hospital San Joan de Déu de la localitat de La Ceja, on va arribar en estat de commoció, malgrat la qual cosa preguntava insistentment per la seua família i demanava que li guardessin l’anell de casat, segons Efe.

Posteriorment va ser rescatat el periodista Rafael Henze, també brasiler, va informar Fernando Gil, del cos de bombers d’Itagüí, municipi de l’àrea metropolitana de Medellín, que ajuden en les tasques de rescat.

"El periodista Rafael Henze està en unes condicions estables, té una afecció a nivell toràcic i de costelles però es pot dir que està estable", va afirmar a la premsa .

Gil va agregar que, segons les informacions que disposa, altres ocupants de l’aparell que van sortir amb vida van ser traslladats a diferents hospitals de la zona i es creu que "hi ha més sobrevivents".

Segons el canal local Telemedellín, un altre supervivent és el porter Danilo, que va ser ingressat a l'Hospital San Vicente de Rionegro, localitat propera a Medelín on és situat l’aeroport internacional José María Córdova, al que es dirigia l’aparell accidentat.

També va ser rescatada amb ferides l’auxiliar de vol boliviana Ximena Suárez, ingressada a la Clínica Soma de Medellín.

L’avió sinistrat transportava a la delegació del Chapecoense que es dirigia a Medellín on demà dimecres anava a jugar la final de la Copa Sud-Americana amb l’Atlètic Nacional.

L’accident es va produir als voltants del turó El Gordo, en la jurisdicció del municipi de La Unión, al departament d’Antioquia, proper a Rionegro i a La Ceja.

tracking