SEGRE

SUCCESSOS PLUGES

Troben el cadàver de la jove arrossegada per la riuada

Localitzada a Martorell a onze quilòmetres del lloc de la desaparició || El dispositiu de recerca va mobilitzar 60 efectius

Lloc on es va localitzar el cos de la jove a Martorell.

Lloc on es va localitzar el cos de la jove a Martorell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van confirmar que el cadàver que van trobar ahir al riu Anoia és el de la jove que aquest dissabte va ser arrossegada per una riuada quan travessava amb cotxe un torrent a Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès). El cos de la noia va ser trobat per treballadors de l’ajuntament de Martorell en el pas del riu pel municipi, 11 quilòmetres i mig aigües avall del torrent on el vehicle en què viatjaven la jove desapareguda i el seu nòvio es va veure sorprès per l’avinguda de la riera, a causa de les fortes pluges caigudes a la zona.

Operaris municipals que netejaven el curs fluvial de Martorell, afectat per les pluges caigudes aquest cap de setmana, van trobar poc després de les 09.00 hores del matí el cadàver de la víctima. Precisament, aquesta zona del riu Anoia al seu pas per Martorell havia estat inspeccionada aquest diumenge pels equips que participaven en la recerca de la jove, però no van localitzar el cadàver.

El cadàver va ser trobat sota un pont del riu Anoia al seu pas per Martorell

El cap de guàrdia dels Bombers, Moisés Galán, va apuntar que el cadàver va poder acabar en el tram de l’Anoia que travessa Martorell en les últimes hores, a causa que els moviments de les aigües són constants i, sovint, formen remolins.

El dispositiu de recerca havia mobilitzat uns 60 efectius, que incloïen membres d’equips terrestres, aquàtics i aeris dels Bombers de la Generalitat, així com policies i voluntaris.

La noia estava desapareguda des de les 21.00 hores de dissabte. El seu nòvio va poder sortir del cotxe i evitar ser arrossegat pel corrent a l’agafar-se a un arbre, però la jove va ser portada aigües avall per la riuada quan va sortir del vehicle. Pel que sembla, la parella estava buscant un càmping i el GPS del vehicle els va portar pel camí que travessava la riera, on el cotxe va acabar encallant.

En aquest sentit València i Alacant seguiran avui en risc per pluges, mentre que Barcelona i Girona ho estaran per fort onatge.

La ciutat de València pateix la tempesta més gran des del 2007La ciutat de València va recobrar ahir la normalitat després de patir aquest diumenge i ahir a la matinada la tempesta més gran de la que es té constància des del 2007, segons l’Agència Estatal de Meteorologia, i encara que no va causar ferits sí va que inundar zones de la ciutat. Amb 152 litres per metre quadrat en tot just unes hores, va ser l’episodi de pluges més intens a la ciutat valenciana des de fa nou anys, quan es van arribar a recollir 178 litres.

tracking