SEGRE

Dos dones i una nena moren en un accident a Girona

El cotxe, en què viatjaven set persones, no portava sistemes de retenció infantil

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vehicle accidentat dimarts a la nit a la zona del pantà de Susqueda (Girona), en el qual van morir dos dones de 31 i 50 anys d’edat i una nena d’un any i unes altres tres menors van resultar ferides, no portava cap sistema de retenció infantil, ha informat el conseller d’Interior, Jordi Jané.

Un vehicle en el qual viatjaven set persones d’una mateixa família de Salt (Girona) -un matrimoni, les seues quatre filles d’entre 1 i 10 anys d’edat i la mare d’un dels cònjuges, va sortir ahir a la nit de la calçada en un revolt tancat d’una carretera asfaltada, per motius que s’estan investigant, i va caure per un barranc a prop del santuari del Coll, a la zona del pantà de Susqueda.

Segons ha declarat a la premsa el conseller d’Interior, la mare de les quatre nenes, que estava embarassada, viatjava amb una de les seues filles asseguda a la seua falda, sense cap sistema de retenció infantil, i ambdues van resultar mortes en l’accident.

Les altres tres menors també viatjaven sense cap sistema de retenció infantil, ha denunciat Jordi Jané.

L’altra víctima mortal, de 51 anys, és la mare de la dona morta i àvia de les nenes.

Tres de les nenes, igual com el pare, que conduïa el vehicle, van resultar ferides de diversa consideració i es troben internades a l’hospital Josep Trueta de Girona, on una de les menors ha estat ja intervinguda quirúrgicament.

El vehicle accidentat, un Opel Vectra, té capacitat per a cinc persones però viatjaven set quan va caure per un barranc de 7,5 metres d’altura, al voltant de les 20:30 hores d’ahir, i, després de donar diverses voltes de campana, va quedar de cap per avall al final del barranc, ha explicat el conseller.

El coche de les víctimes va quedar en aquest estat.

Dos dones i una nena moren en un accident a GironaEFE

tracking