SEGRE

SUCCESSOS MORT

La viuda de l’expresident de la CAM, assassinada

Descarten el robatori com a mòbil

Escorcoll del vehicle on es va trobar la viuda de l’exbanquer.

Escorcoll del vehicle on es va trobar la viuda de l’exbanquer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia investiga la possibilitat de motius econòmics després de descartar el mòbil del robatori en el crim de la viuda de l’expresident de l’extinta CAM, Vicente Sala, que va ser assassinada aquest divendres de dos trets a l’interior d’un cotxe en un concessionari d’Alacant propietat de la família.

Fonts de la investigació van assenyalar que encara que la dona, María del Carmen Martínez, de 72 anys, va ser trobada a l’interior d’un cotxe d’alta gamma a Alacant després d’un suposat robatori, les indagacions descarten ja aquest mòbil, atès que l’autor dels trets ni tan sols es va emportar la bossa o les pertinences de la víctima. La investigació del crim se centra en altres mòbils, com la motivació econòmica, i, de moment, no hi ha detinguts relacionats amb aquests fets.

La dona va ser trobada morta minuts abans de les 19.00 hores de divendres a l’interior del seu vehicle, un totterreny d’alta gamma, en un rentador d’un concessionari de vehicles de la seua propietat. Els agents van interrogar ahir els empleats del concessionari i altres treballadors d’empreses properes, però cap havia vist res sospitós ni havia escoltat els trets.

tracking