SEGRE

SUCCESSOS

Detingudes 11 dones, una d'elles embarassada, amb mig quilo de cocaïna a la vagina

Ha succeït a l’aeroport de Barajas, a Madrid

Detingudes 11 dones, una d'elles embarassada, amb mig quilo de cocaïna a la vagina

Detingudes 11 dones, una d'elles embarassada, amb mig quilo de cocaïna a la vagina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a l’aeroport de Barajas onze dones, cadascuna de les quals ocultava mig quilo de cocaïna a la seua vagina, i una d’elles embarassada per la qual cosa va haver de ser traslladada a l’hospital urgentment.

Segons ha informat avui la Prefectura Superior de Policia de Madrid, totes les arrestades són colombianes i tenen entre 22 i 47 anys i cada una d’elles va arribar a Barajas des del seu país natal amb un recipient cilíndric ple de cocaïna que ocultaven a l’interior de la vagina.

El dia 27 de novembre els agents especialitzats en la lluita contra el narcotràfic de l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas van realitzar un control als passatgers d’un vol procedent de Medellín (Colòmbia), davant de la sospita que diverses dones poguessin transportar droga.

Als escorcolls es va detectar que diverses passatgeres tenien bonys a la zona pelviana, i algunes d’elles van confessar que ocultaven un cilindre a la vagina, que després els agents van comprovar que contenia cocaïna.

Una de les identificades va explicar que es trobava embarassada i va ser trasllada d’urgència a un hospital, on va expulsar la droga.

Després dels sis arrestos d’aquell dia, poques jornades després unes altres cinc dones que van arribar a Espanya procedents de Colòmbia van ser igualment detingudes per provar d’introduir cocaïna amb el mateix procediment.

tracking