SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Detingut un home per matar la seua mare i la germana a Sevilla

Un home accepta complir 10 anys de presó per matar a cops una transsexual

Imatge dels acusats del crim d’una transsexual a Alacant.

Imatge dels acusats del crim d’una transsexual a Alacant.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir ahir un home de 34 anys, identificat com a J.A.P.B., com a presumpte autor de la mort a ganivetades de la seua mare i de la seua germana a l’habitatge on tots ells convivien a la localitat sevillana d’El Arahal.

Fonts de l’Institut Armat van informar que va ser cap a les 16.50 hores quan la Policia Local el va avisar d’una presumpta agressió amb arma blanca en un domicili ubicat al número 24 del carrer Pedrera de la localitat d’El Arahal, al barri d’El Altillo.

Amb l’avís, agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local es van traslladar fins a l’habitatge en qüestió, on van descobrir els cadàvers de les dos dones, de 57 i 35 anys, respectivament, que presentaven ferides d’arma blanca.

Després de presumptament cometre el doble crim, el detingut, que té problemes de toxicomania, es va autolesionar de gravetat a l’abdomen clavant-se el mateix ganivet que havia fet servir en l’agressió, per la qual cosa va ser atès pels serveis sanitaris del 061 abans de ser derivat a un centre hospitalari. Segons fonts judicials, en aquest cas no hi havia denúncies prèvies, malgrat que la mare s’hauria personat en diverses ocasions a la Policia Local per “queixar-se” de l’actitud del seu fill, ara detingut.

D’altra banda, l’Audiència Provincial de Biscaia va condemnar a dotze anys de presó JV.D.G., de 38 anys, per haver assassinat la seua nòvia, Almudena Matarranz, el 3 d’octubre del 2015 a la localitat biscaïna d’Erandio, amb l’agreujant de parentiu i l’eximent incompleta d’alteració psíquica. No obstant, en lloc d’ingressar a la presó, serà internat durant quinze anys en un centre psiquiàtric en règim tancat.

D’altra banda, un home va acceptar complir deu anys de presó per haver matat a cops una transsexual a l’Albufereta, Alacant, el juliol de l’any passat, mentre que un segon acusat, que va ajudar a treure el cos de la víctima del lloc del crim i processat per encobriment, es va mostrar d’acord amb anar a presó per un any i quatre mesos. El fiscal va rebaixar de quinze a deu anys la pena de presó que reclamava per al principal acusat de l’homicidi, mentre que va retirar per al segon aquesta imputació i la va deixar en encobriment. Així mateix, va demanar una indemnització de 200.000 euros per al viudo de la víctima.

tracking