SEGRE

SUCCESSOS COSSOS DE SEGURETAT

Polèmica a l’haver quedat lliure l’autor d’un atropellament intencionat a un mosso

La concentració d’ahir a la comissaria dels Mossos a Lleida.

La concentració d’ahir a la comissaria dels Mossos a Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va atropellar de manera intencionada un mosso d’esquadra de paisà dijous a la tarda a Rubí. L’incident va succeir després que una parella de mossos detectés un home que tenia una gran semblança amb un delinqüent sobre el qual pesen diverses ordres de recerca i captura. Els dos policies, vestits de paisà, el van abordar en un pàrquing quan aquest acabava d’entrar dins del seu vehicle. Li van demanar la documentació i, pel que sembla, l’home es va espantar i va pensar que era un engany, per la qual cosa va acabar envestint un dels agents uns 500 metres amb el vehicle.

El conductor va ser detingut posteriorment i es va constatar que no era el sospitós que buscaven. A més, la seua detenció va quedar sense efecte, a l’espera de declarar davant del jutge, després que demanés un habeas corpus, que serveix per reclamar que quedi sense efecte una detenció quan es considera il·legal. Després de declarar, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

La decisió de deixar la detenció sense efecte va generar ahir un gran malestar entre els Mossos d’Esquadra i van convocar concentracions a diverses ciutats, entre les quals Lleida, en suport a l’agent ferit, que es troba ingressat en estat greu.

tracking