SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Mata la seua dona i s’entrega als Mossos a la Pobla de Mafumet

Arrestada l’exparella de la jove assassinada dissabte al seu portal a Vigo || Tres víctimes mortals de la violència masclista al llarg del cap de setmana

El vehicle de la funerària es disposa a treure el cos de la dona davant de la vigilància dels Mossos.

El vehicle de la funerària es disposa a treure el cos de la dona davant de la vigilància dels Mossos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home com a presumpte autor de la mort de la seua parella a la Pobla de Mafumet. A les 12 del migdia un home de 44 anys es va personar a la comissaria de Campclar, confessant-se autor de la mort de la dona, de la mateixa edat. Els agents es van personar a un domicili de la Pobla de Mafumet per comprovar els fets i van trobar el cadàver, amb signes de violència. Agents de l’àrea d’investigació criminal del Tarragonès s’han fet càrrec de la investigació dels fets.

Els fets van succeir dissabte cap al tard al pis tercer tercera del número 15 del carrer Reus, de la Pobla de Mafumet. L’home hauria matat la dona amb una arma blanca i ahir al matí va anar a la comissaria dels Mossos a confessar-ho.

Els fets van causar gran expectació al llarg del matí al carrer i entre els veïns de la víctima. La dona havia treballat en un bar de la família a la Pobla de Mafumet i actualment cuidava una persona gran. L’ajuntament d’aquesta localitat tarragonina va convocar un ple per mostrar el seu rebuig d’aquest nou cas de violència de gènere.

D’altra banda, la Policia Nacional va detenir ahir un company de feina de la jove de vint-i-cinc anys morta a punyalades dissabte a la matinada a Vigo, amb la qual va mantenir una relació sentimental esporàdica, van informar a Efe fonts de la investigació.

La detenció es va produir cap a les 11.30 hores a l’hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo, on està ingressat després d’haver intentat suïcidar-se.

El jove es troba fora de perill i està custodiat a l’hospital, a l’espera que li donin l’alta per ser traslladat a la comissaria en qualitat de detingut.

A més, ahir va morir la dona atacada divendres per arma blanca a Santiago de Compostel·la a causa de la gravetat de les ferides. La policia busca l’exparella de la jove romanesa de trenta anys com a possible autor dels fets, que es troba en parador desconegut.

Es dóna el cas que aquest ha estat un cap de setmana especialment dramàtic amb tres casos de dones mortes víctimes de les seues parelles o exparelles a Catalunya i Galícia.

tracking