SEGRE

BRASIL SUCCESSOS

Un home irromp en una festa de Cap d’Any al Brasil i mata dotze persones

Entre els morts hi ha la seua exdona i el seu fill de nou anys

Diversos efectius sanitaris retiren un dels cadàvers.

Diversos efectius sanitaris retiren un dels cadàvers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va irrompre la matinada de dissabte a diumenge en una festa de Cap d’Any a la ciutat brasilera de Campinas i va matar a trets dotze persones, entre les quals la seua exesposa i el seu fill de nou anys, abans de suïcidar-se, segons va informar la Policia. L’homicida, identificat com a Sidnei de Araújo, de 46 anys, va saltar el mur d’una residència a Jardim Aurelia, barri de Campinas, ciutat de l’interior de l’estat de Sao Paulo, abans d’envair el saló principal i començar a disparar indiscriminadament amb una pistola.

A més de les dotze víctimes de la mateixa família, l’atac va deixar tres persones ferides, que van ser ingressades a l’hospital universitari de la Universitat de Campinas (Unicamp).

L’agressor, que es trobava en procés legal de divorci de l’exdona i que no acceptava la separació, es va disparar al cap amb la pistola de 9 mil·límetres que portava després de la matança. Les víctimes tenien ferides de bala al pit i als costats.

Del total de víctimes, onze van morir a la mateixa residència en què es realitzava la festa i la que fa dotze va morir a l’hospital; nou eren dones i els altres dos eren homes, a més del menor d’edat.

Segons un estudi realitzat per l’organització no governamental Fórum Brasileiro de Segurança Pública (FBSP) sobre la base de dades oficials, entre els anys 2011 i 2015 es van registrar 278.839 homicidis a tot el país, una xifra propera a l’acumulada en la cruenta guerra de Síria en els darrers cinc anys. Només l’any 2015, hi va haver un total de 58.383 homicidis.

tracking