SEGRE

CRIM VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Montserrat insta a un pacte d’Estat contra la violència masclista

Després dels 2 casos registrats en tot just hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, va instar ahir a segellar un pacte d’Estat contra la violència masclista perquè les víctimes d’aquesta xacra “ho necessiten”.

“Una nova vida arrabassada per la violència masclista. El Pacte d’Estat contra #ViolènciaGènere és una necessitat urgent. Elles ho necessiten”, va assenyalar la ministra al seu compte personal de Twitter. Montserrat es va pronunciar d’aquesta manera al confirmar-se el primer crim de violència masclista de l’any, així com la mort d’una altra dona al caure d’un quart pis a Madrid, un cas que està en investigació però pel qual ja s’ha detingut un home que compta amb antecedents per maltractaments.

L’home que presumptament va matar aquest diumenge la seua nòvia a Rivas-Vaciamadrid, que tenia una ordre d’allunyament, comptava entre els antecedents amb denúncies per violència de gènere, una ordre d’allunyament d’una altra dona i amenaces quan era menor d’edat. En l’altre cas, la policia espera els resultats de l’autòpsia i de la investigació per saber si la jove peruana que va morir al precipitar-se per una finestra d’un quart pis d’Hortaleza es tracta d’un homicidi i es considera com un cas de violència de gènere.

tracking