SEGRE

TERRORISME

Deu ferits i dos atacants abatuts per la policia després d'una explosió a Turquia

A Esmirna, a l’oest del país

Deu ferits i dos atacants abatuts per la policia després d’una explosió a Turquia

Deu ferits i dos atacants abatuts per la policia després d’una explosió a Turquia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys deu persones han resultat ferides per l’explosió d’un cotxe bomba davant del Palau de Justícia d’Esmirna, a l’oest de Turquia, al que va seguir un tiroteig en el qual van morir dos atacants, segons la cadena NTV.

Just després de l’explosió es va produir un tiroteig entre els aparents responsables de l’atemptat i la policia, durant el qual van morir dos dels suposats terroristes, informa l’agència Anadolu.

La policia ha envoltat el barri i busca un tercer atacant, d’uns 1,70 metres d’altura, caçadora negra i boina blanca, agrega aquesta font.

Segons la cadena CNNTürk, l’explosió del cotxe bomba es va produir davant de la porta utilitzada per jutges i fiscals per accedir a l’edifici.

Segons testimonis citats pel diari Hürriyet, algú va saltar del vehicle moments abans que explotés, i la policia va obrir foc contra aquesta persona.

Un reporter va declarar al mateix diari que va veure el cos d’un atacant abatut al costat d’una arma automàtica.

Diverses ambulàncies i unitats policials s’han desplaçat fins el lloc de l’explosió, però encara no se sap si hi ha morts a part dels dos suposats atacants abatuts.

tracking