SEGRE

SUCCESSOS POLICIAL

Intoxicada una nadó de 14 mesos amb cocaïna i heroïna

Un jutjat de Figueres investiga la mare || La dona va argumentar que la nena va agafar una bossa en un parc

Una imatge dels jutjats de la capital de l’Alt Empordà.

Una imatge dels jutjats de la capital de l’Alt Empordà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutjat de Figueres investiga la mare d’una nena de 14 mesos que el novembre passat va resultar intoxicada amb heroïna i cocaïna i que, una vegada recuperada, ha quedat a càrrec d’una àvia materna, per decisió de la Direcció General d’Atenció a la Infantesa i l’Adolescència (Dgaia).

La mare, que va quedar en llibertat amb càrrecs per un delicte de lesions per imprudència, va portar la nena a l’ambulatori el passat 7 de novembre perquè estava semiinconscient, després de passar el dia en un parc de la Jonquera, i va argumentar que la nena s’havia posat a la boca una bossa que va trobar. Els metges van acordar traslladar la petita a un hospital, on li van practicar una anàlisi d’orina i de sang, que va detectar rastres de cocaïna i heroïna, per la qual cosa es van activar els serveis socials i es va posar el cas en coneixement dels Mossos d’Esquadra i del jutjat.

La mare, que té 19 anys i és toxicòmana, viu en un pis on té rellogades algunes habitacions, entre les quals una a un home que també ha estat citat com a investigat pel jutjat perquè quan els Mossos van registrar l’habitatge van trobar-hi cocaïna i heroïna.

Demanen 12 anys per banyar el fill de 5 mesos en aigua bullint? Un veí de Jaén, M.C.M., de 25 anys, s’enfronta a una petició de dotze anys de presó com a presumpte autor d’un delicte de lesions per deformitat després d’haver banyat el seu fill, de cinc mesos, en aigua bullint, fet que va provocar al nadó cremades de segon i tercer grau al 70% del cos.

tracking