SEGRE

IMMIGRACIÓ REFUGIATS

Troben els cadàvers de sis immigrants a les costes de l’Estret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cadàvers de sis immigrants van ser trobats en les últimes hores a les costes gaditanes d’Algesires i Tarifa, segons va informar ahir la Guàrdia Civil. Tres d’ells els van trobar al matí a la costa d’Algesires, un a l’altura de Punta Carnero i els altres dos a l’altura de la sortida de la badia d’Algesires, segons va indicar Salvament Marítim. Un dels cossos és el d’un home d’origen marroquí i l’altre d’un subsaharià, però no es coneixen detalls del tercer.

A la platja de Bolonia, a Tarifa, van rescatar dos cadàvers més, el primer d’ells el d’un home subsaharià divendres a la tarda.

Ahir es va recuperar a la mateixa platja el cos sense vida d’una dona que va ser vista passades les nou del matí per una persona que va donar avís al servei d’emergències 112. Ahir a la tarda es va afegir una sisena víctima després d’interceptar-se una pastera a prop de la costa de Ceuta.

Fonts de Salvament Marítim van indicar que els cadàvers dels immigrants podrien ser d’ocupants de dos pasteres que proven de localitzar des d’aquest divendres. Salvament Marítim i la Guàrdia Civil mantenen el dispositiu de recerca d’aquestes dos pasteres, que van sortir del Marroc en direcció a les costes de Cadis.

Per la seua banda, Organitzacions humanitàries de Cadis xifren en vint-i-una les persones desaparegudes al litoral gadità aquest cap de setmana.

tracking