SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Un home apunyala la seua filla de dos anys a Benifaió

Amb ferides al pulmó i a l’esquena, es troba estable dins de la gravetat || La mare, a la presó per pertànyer a ETA

La Guàrdia Civil va haver de forçar la porta per rescatar la nena.

La Guàrdia Civil va haver de forçar la porta per rescatar la nena.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser detingut aquest diumenge a Benifaió (València) després d’entregar-se a les dependències de la policia local assegurant que havia matat a punyalades la seua filla de dos anys.

Segons va explicar la Guàrdia Civil, els fets van succeir a les onze del matí d’aquest diumenge quan l’home, de nacionalitat etíop i 49 anys, es va presentar ple de sang als agents explicant el que havia fet. Guàrdia Civil, bombers i serveis sanitaris van acudir al domicili i, després de forçar la porta, van comprovar que la nena encara estava viva i la van traslladar als serveis d’urgències de l’hospital de la Ribera, a Alzira.

Un familiar creu que els actes del pare apunten a “motius en relació amb la custòdia de la nena”

Fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) valencià van informar que en un primer moment es temia per la vida de la menor i que actualment es troba ingressada a l’Hospital La Fe de València estable dins de la gravetat amb ferides al tòrax i a l’esquena.

L’home va ser detingut i va passar la nit al calabós de la caserna de la Guàrdia Civil d’Almussafes, a l’espera de passar a disposició judicial.

Un familiar va apuntar com a mòbil a “motius en relació amb la custòdia de la nena”. La mare de la menor compleix a la presó de Picassent per pertinença a banda armada. El delegat del Govern a València, Juan Carlos Moragues, va explicar que la dona va ser detinguda a començaments de l’any 2005 perquè formava part d’un comando operatiu de la banda terrorista d’ETA i està a la presó condemnada per l’Audiència Nacional per haver planejat un atemptat contra l’exalcaldessa Rita Barberá.

Moragues va afegir que la menor vivia amb la mare a la presó de dilluns a divendres i alguns caps de setmana se n’anava amb el pare al seu domicili de Benifaió. La Generalitat valenciana assumirà la tutela de la nena.

L’home va confessar que va escanyar la dona dissabte i que posteriorment la va llançar al riu Arga. Bombers i efectius de la Policia Nacional buscaven fins al tancament de l’edició el cos de la víctima.

D’altra banda, el detingut com a presumpte autor de la mort de la seua exparella a Huércal de Almería aquest diumenge, de trenta anys, compta amb quatre ordres d’allunyament de quatre parelles anteriors, víctimes de maltractaments.

Confessa que ha matat la seua dona i l’ha llançat al riu ArgaUn home es va personar ahir a les dependències de la Policia Nacional a Pamplona autoinculpant-se de la mort de la seua dona.

tracking