SEGRE

SUCCESSOS INCENDIS

Mor a l’incendiar-se el pis que havia okupat a Martorell

Array

Array

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 49 anys va morir ahir i un home va resultar ferit a l’incendiar-se l’interior del seu pis a Martorell, que okupaven il·legalment, segons l’ajuntament. L’incendi va afectar un sofà sobre el qual van localitzar la víctima mortal i el ferit és un home de 49 anys que va ser traslladat a l’Hospital de Martorell a causa d’una intoxicació lleu per inhalació de fum.

El consistori va explicar que el pis forma part d’un bloc d’habitatges propietat d’una entitat financera que estan okupats il·legalment i amb el subministrament elèctric punxat. També va informar que no té constància que la dona i la seua parella estiguessin rebent atenció del Servei Local d’Habitatge.

D’altra banda, un incendi forestal va cremar ahir 35 hectàrees de la zona del coll de Rajolers, a Tortosa, i tots els desallotjats preventivament van poder tornar als seus habitatges quan va ser estabilitzat pels Bombers de la Generalitat. Els Mossos d’Esquadra investiguen l’origen del foc, encara que tot apunta que podria haver estat provocat.

tracking