SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Apunyala cinc companys en un institut de Secundària a Alacant

L’agressor, de 17 anys, va ser detingut i és un estudiant amb un currículum excel·lent que “buscava el caos general” || Una de les víctimes va poder reduir l’arrestat

Imatge de l’entrada de les instal·lacions de l’institut Las Fuentes.

Imatge de l’entrada de les instal·lacions de l’institut Las Fuentes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 17 anys va ser detingut ahir a Villena (Alacant) després de suposadament haver agredit amb una arma blanca cinc companys de classe en un institut d’educació Secundària d’aquest municipi, segons van informar fonts de la Guàrdia Civil.

Les mateixes fonts van assenyalar que tots els ferits són “lleus” i que s’investiguen les causes del succés, ocorregut cap a les nou del matí quan els alumnes es trobaven a classe a l’institut Las Fuentes.

Dos noies van necessitar punts de sutura al presentar ferides per “punció”, segons l’institut armat, que s’ha fet càrrec de les diligències del cas. El presumpte agressor també té talls a les mans, van indicar les mateixes fonts.

Fonts pròximes al cas van manifestar que, segons els professors, el menor de disset anys arrestat és un estudiant amb un “currículum acadèmic excel·lent”.

Per la seua part, fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu) van informar que cap a les 9.08 hores d’ahir havien rebut l’avís d’una agressió amb arma blancaa l’institut Las Fuentes de Villena.

Es van mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (Samu), que van atendre quatre persones, tres d’elles menors de 17 anys i una dona de 54.

Un d’aquests tres menors, pel que sembla el detingut, presentava ferida oberta als dits d’una mà i va ser traslladat per la Guàrdia Civil al Centre de Salut Integrat de Villena.

El segon dels menors, una noia, va ser portada pel SVB a l’esmentat centre sanitari per una ferida oberta a l’esquena, mentre que el tercer menor va ser atès per ferida superficial a abdomen i crisi nerviosa, segons el Cicu.

Aquest menor, que va ser qui va aconseguir reduir el presumpte agressor, va assegurar que aquest “buscava el caos general”.

L’agressió és per a algunes organitzacions de pares, professors i estudiants un fet “absolutament aïllat i excepcional”, mentre que per a d’altres “posa de manifest un augment de la violència a les aules”.

tracking