SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT LABORAL

Tres ferits al caure un muntacàrregues del pis 18 de l’hotel Princesa Sofia

Dos dels accidentats, en estat greu

Imatge del lloc on es va produir l’accident del muntacàrregues de l’hotel.

Imatge del lloc on es va produir l’accident del muntacàrregues de l’hotel.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres operaris van resultar ferits, dos de greus i una amb pronòstic menys greu, al caure ahir divendres un muntacàrregues des del pis 18 a l’hotel Princesa Sofia de Barcelona, segons van informar els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els cossos d’emergències van rebre l’avís de l’incident a les 7.44 hores del matí en aquest hotel de la plaça Pius XII, a l’avinguda Diagonal, perquè un muntacàrregues es va despenjar i va caure des d’una alçada de 18 pisos.

Un equip de la Inspecció de Treball investiga l’accident, que ha provocat tres ferits

Segons van explicar fonts municipals, els tres treballadors estaven carregant material d’obra a l’elevador quan va començar a caure per causes que ara per ara es desconeixen, i en principi no va arribar fins a terra.

Per la seua part, el SEM, que hi va enviar cinc ambulàncies, va evacuar dos ferits a l’Hospital Clínic, un en estat greu i un altre de menys greu, i el tercer a l’Hospital Vall d’Hebron en estat greu.

El ferit que va ser traslladat a Vall d’Hebron és el que està més greu i té 42 anys, i els altres dos que van ser traslladats al Clínic tenen 42 i 35 anys.

Fins al lloc també es van desplaçar cinc unitats dels Bombers de Barcelona i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana.

Fonts de l’hotel van assegurar que les obres que s’estan realitzant a l’edifici segueixen escrupolosament els més estrictes controls de seguretat i els requeriments tècnics, i van anunciar que ha activat els protocols per investigar les causes de l’accident, en coordinació amb les empreses contractistes responsables de l’obra.

Per la seua part, un equip de la Inspecció de Treball es va traslladar fins al lloc per tal d’investigar l’ocorregut, segons va informar la conselleria de Treball.

tracking