SEGRE

ALEMANYA SUCCESSOS

La policia investiga l’estranya mort de sis joves en un jardí de Baviera

Investigadors al lloc del succés a la ciutat d’Arnstein.

Investigadors al lloc del succés a la ciutat d’Arnstein.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis joves d’entre divuit i dinou anys van ser trobats morts ahir diumenge a la glorieta d’un jardí de la ciutat alemanya d’Arnstein, situada a l’estat federat de Baviera (sud), van informar fonts policials, segons les quals no estan aclarides encara les circumstàncies d’aquestes morts.

Els cadàvers d’aquests joves van ser trobats a primera hora de diumenge pel pare de dos de les víctimes, un noi i una noia, que havien estat celebrant una festa privada la nit anterior en aquest lloc, un lloc que es troba apartat del seu habitatge familiar.

Els altres cossos corresponien a quatre joves, tots ells menors, segons van indicar les fonts policials.

L’home va decidir atansar-se al lloc al matí per veure si tot estava en ordre després de la festa i al veure que feia hores que no sabia res dels seus fills. D’acord amb el que indiquen les primeres informacions, de moment no s’han trobat signes de violència en els cossos dels joves i s’haurà d’esperar els resultats de les autòpsies per aclarir el que ha passat, per la qual cosa la població s’ha sumit en el desconcert, segons va informar la premsa alemanya.

Els sis nois morts eren de la mateixa població d’Arnstein o de municipis veïns i es coneixien entre ells.

tracking