SEGRE

ZAMORA SUCCESSOS

Mor una nena de sis anys al precipitar-se des d’un quart pis

L’immoble des del qual va caure tenia les finestres tancades, segons la investigació || El cas ha estat posat en mans de la Fiscalia de Menors de Zamora

Imatge de l’immoble on va morir la nena de sis anys.

Imatge de l’immoble on va morir la nena de sis anys.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha obert una investigació sobre la mort d’una de menor d’uns sis anys la matinada de diumenge a dilluns a la capital de Zamora, quan va precipitar-se des d’un quart pis en un habitatge del carrer Arapiles on estava amb els seus pares i dos germans més, segons va confirmar ahir el subdelegat de Govern, Jerónimo García Bermejo.

Els fets van ocórrer poc abans de les 06.00 hores d’ahir, quan, per causes que es desconeixen, la menor va caure des d’un quart pis i va morir a l’acte.

Un veí de la zona va trobar el cos de la menor sobre la vorera cap a les sis del matí

La Policia Municipal va tallar al trànsit el carrer en el qual van succeir els fets, molt a prop de la comissaria de la Policia Nacional, que també va acudir al lloc i s’ha fet càrrec de la investigació del succés conjuntament amb el jutjat de guàrdia a la capital de Zamora.

La nena dormia a la mateixa habitació que la seua germana de 12 anys, mentre que l’altre fill del matrimoni ho feia en un altre dormitori, i en el moment de la mort els pares es trobaven a l’habitatge.

Segons la versió facilitada per la Policia, un ciutadà va trobar el cadàver de la menor a la vorera i va avisar els serveis d’emergències. Un cop van ser al lloc, els agents policials van iniciar les investigacions i, segons va apuntar García Bermejo, la família “s’acabava d’adonar de l’absència de la nena”. El subdelegat va posar èmfasi que no es descarta cap hipòtesi i el cas és investigat davant de les estranyes circumstàncies, ja que, quan la Policia es va personar al lloc dels fets, van comprovar que les finestres de l’habitatge estaven tancades. El subdelegat va explicar que l’habitació on dormia la menor amb la germana té doble finestra i la persiana estava abaixada.

La Policia investiga si, pel lloc on va ser trobat el cadàver, la petita va poder precipitar-se per una de les finestres de l’habitatge, encara que també hi ha un balcó de la casa que dóna al lloc.

El subdelegat va explicar que en les investigacions “no es descarta cap hipòtesi”, i va detallar que els pares de la petita ja han declarat a la comissaria, mentre que l’altra germana va ser posada a disposició de la Fiscalia de Menors. Bermejo va assegurar que no li consta que els pares tinguin antecedents policials.

tracking