SEGRE

PANORAMA

Un home assassina la seua dona a O Carballiño

La va apunyalar a casa seua a la localitat d’Ourense i va intentar suïcidar-se ferint-se amb un ganivet al coll, segons la Policia, que apunta a una altra víctima de violència masclista

Els forenses traslladen el cadàver de la dona assassinada a Ourense.

Els forenses traslladen el cadàver de la dona assassinada a Ourense.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d’uns 60 anys, J.A.L., va assassinar diumenge suposadament la seua esposa, V.F.V., de 55 anys, apunyalant-la a casa seua a la localitat d’O Carballiño (Ourense) i després va intentar suïcidar-se ferint-se amb un ganivet al coll.

Els fets van succeir cap a les 21.00 hores de diumenge, quan la Policia Local, la Guàrdia Civil i Protecció Civil es van atansar fins a l’habitatge, al carrer Alexandre Bóveda, alertats pels familiars, que no tenien notícies de la parella des de dissabte i estaven preocupats perquè l’home ja havia intentat suïcidar-se la setmana passada saltant des de la teulada.

Segons les informacions, la parella era natural de la localitat d’O Irixo, propera a O Carballiño, i havien estat emigrants a Suïssa, país del qual havien tornat feia pocs anys. No tenien fills.

D’altra banda, l’ajuntament de Seseña va decretar un dia de dol oficial per la mort aquest dissabte d’una dona –de 40 anys i de nacionalitat equatoriana– que va ser trobada morta al seu domicili de la urbanització d’El Quiñón, amb signes de violència. La parella de la dona assassinada, que va ser detingut diumenge, passarà avui dimarts a a disposició judicial acusat d’un delicte de violència de gènere, segons van informar fonts de la investigació. La víctima va ser trobada sense vida i amb senyals de violència al seu domicili, on vivia juntament amb el detingut.

D’altra banda, una dona de 49 anys d’edat i natural de Campo de Criptana (Ciudad Real) va aparèixer apunyalada ahir en un habitatge del carrer General Peñaranda de la localitat. La dona va ser traslladada a l’Hospital Mancha Centro d’Alcázar de San Juan, on va ser intervinguda quirúrgicament.

Segons les primeres investigacions, la dona ferida hauria estat la que podria haver-se causat les lesions.

tracking