SEGRE

SUCCESSOS FOC

Un incendi obliga a desallotjar l’edifici de la Torre Mapfre de Barcelona

Els Bombers de Barcelona, en els treballs d’extinció.

Els Bombers de Barcelona, en els treballs d’extinció.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de Barcelona van treballar ahir en un incendi desencadenat en un restaurant proper a la Torre Mapfre de Barcelona i que va obligar a desallotjar com a mesura preventiva l’edifici, un dels gratacels més alts del litoral marítim de la capital catalana.

Segons fonts municipals, l’incendi va generar una gran fumarada que amenaçava d’afectar les dependències de l’edifici de la Torre Mapfre, motiu pel qual els responsables de seguretat d’aquesta van decidir evacuar les persones que treballaven a les oficines que acull aquest immoble.

El foc es va originar cap a les 09.30 hores del matí en una campana de fums de la cuina d’un local, una cerveseria situada al número 16 del carrer Marina, al Port Olímpic de Barcelona. Els Bombers de Barcelona van donar per extingit el foc prop de mitja hora després, la qual cosa va permetre als treballadors tornar als respectius llocs de treball.

D’altra banda, una escola d’art situada al Barri Gòtic de Barcelona va patir també ahir un incendi. El foc hauria començat poc abans de les 09.45 hores del matí en un aparell d’aire condicionat situat a l’exterior de la tercera planta. Diverses dotacions de Bombers, Emergències i la Guàrdia Urbana van col·laborar en l’extinció. El foc no va afectar-ne les instal·lacions, però sí que va generar abundant fum, la qual cosa va congregar nombrosos turistes.

tracking