SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Mata la seua filla tirant-se per una finestra

Un home denunciat per maltractament discutia amb la parella a l’hospital de La Paz i abans de llançar-se al buit va etzibar a la dona: “Et donaré on més mal et fa”

Efectius policials en un dels accessos a l’hospital de La Paz.

Efectius policials en un dels accessos a l’hospital de La Paz.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 27 anys amb antecedents per violència masclista va matar ahir la seua filla de tan sols un any tirant-se amb ella des d’una finestra de l’hospital La Paz de Madrid. Després de discutir amb la seua parella i mare de la nena, li va etzibar: “Et donaré on més mal et fa.”

El succés va tenir lloc sobre dos quarts de nou del matí a l’Hospital Infantil La Paz, pertanyent al complex hospitalari del mateix nom, i en el qual acabava de rebre l’alta la petita, que va nàixer de manera prematura i ara havia estat ingressada per un problema cardíac, segons fonts de la investigació.

El pare i la mare van anar a l’habitació de la nena, ubicada en una primera planta però amb una altura equivalent a un quart pis –uns dotze metres– perquè l’edifici té diverses altures.

Per causes que s’investiguen, la parella va començar a discutir i el pare li va dir a la mare: “Et donaré on més mal et fa”, segons van sentir alguns treballadors, que van entrar per veure què passava.

En un moment determinat, l’home va saltar per la finestra amb la nena agafada en braços i van caure a un estret pati interior de l’hospital, en el qual hi ha un petit jardí i tanques.

Tots dos van patir politraumatismes i van entrar en parada cardíaca, de la qual van ser atesos per diversos metges del centre, que després de 45 minuts de maniobres de reanimació no van poder salvar-los la vida.

La mare de la menor, de nacionalitat espanyola, va haver de ser atesa com a conseqüència d’una crisi d’ansietat.

El mort és Vladimir V., xilè de 27 anys, que tenia diversos antecedents policials, un dels quals per maltractament sobre una dona diferent de la seua parella actual i mare de la nena morta. La causa s’arxivarà a l’extingir-se la responsabilitat penal de l’agressor, mort.

tracking