SEGRE

SUCCESSOS TIROTEJADA A LA SEUA EMPRESA

El gendre de la viuda del president de la CAM, detingut pel seu assassinat

El mòbil econòmic es manté com a principal motiu del crim al desembre

El detingut ha estat arrestat quan sortia de casa seua.

El detingut ha estat arrestat quan sortia de casa seua.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un dels gendres de María del Carmen Martínez, vídua de l’expresident de la CAM, Vicente Sala, assassinada el 9 de desembre passat, com a presumpte autor del crim.

La detenció del marit de la filla petita de María del Carmen Martínez es va produir ahir al matí quan l’arrestat, Miguel López, sortia de casa seua. Se li imputa la suposada autoria dels trets que van acabar amb la vida de la seua sogra.

Prop de les 13.15 de la tarda Miguel López va ser traslladat al concessionari en el qual van tenir lloc els fets sota un fort desplegament policial. Després d’estar menys d’una hora a les instal·lacions del concessionari, de la mateixa família i situat a la plaça de la Lluna, ha estat conduït pels agents a la Comissaria de Policia d’Alacant.

María del Carmen Martínez, de 72 anys, va ser assassinada quan va rebre dos trets a boca de canó al cap al polígon industrial en el qual es troba ubicat el concessionari regentat per la seua família.

La víctima es trobava dins del seu cotxe, un tot terreny d’alta gamma, estacionat al rentador d’automòbils de l’establiment, un lloc on no hi havia videocàmeres.

L’autòpsia va revelar que la víctima no va tenir cap possibilitat de defensar-se perquè qui va perpetrar el crim li va disparar al costat esquerre del cap, i ella estava asseguda al seient del conductor. Malgrat que a aquelles hores encara hi havia persones treballant al concessionari, cap d’ells va escoltar res ni va veure ningú sospitós.El titular del Jutjat d’Instrucció número 7 d’Alacant, José Luis Lafuente, ha posat la investigació sota secret de sumari i a mitjans de gener, va declarar una pròrroga d’un mes. Els quatre fills de María del Carmen Martínez i Vicente Sala s’han personat en la causa per separat.

Primer ho va fer el fill gran i a continuació les seues tres germanes es van personar conjuntament.

La investigació es va centrar des d’un primer moment en un mòbil de tipus econòmic i en l’entorn més pròxim de la família Sala-Martínez, i es va arribar a considerar que l’homicidi hauria estat obra d’un sicari que hauria pogut fugir d’Espanya al cap de poques hores de cometre el crim.

La disputa pel repartiment de poder en les empreses de la família Sala era àmpliament coneguda a l’entorn de la víctima i dels seus fills. Les relacions empresarials mantenien enfrontades les tres filles de la morta, María del Carmen Martínez, amb el seu germà Vicente, que recentment havia recuperat el control de les empreses gràcies al suport de la seua mare.

tracking