SEGRE

POLÍTICA POLÈMICA

Trillo s’incorpora al Consell d’Estat i demana que el deixin treballar “en pau”

Federico Trillo es reincorpora al Consell d’Estat.

Federico Trillo es reincorpora al Consell d’Estat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exministre de Defensa Federico Trillo es va incorporar ahir dijous al seu lloc de treball com a lletrat major al Consell d’Estat. La setmana passada va obtenir la llum verda del Consell per recuperar la seua plaça de lletrat major, després d’haver estat en situació de serveis especials des del 1989, però no tenia per què anar físicament al seu despatx fins ahir, ja que els dijous és el dia en què es reuneix la seua secció.

“Aquesta és la meua professió, l’he guanyat per oposició i el que els prego és que em deixin treballar en pau”, va demanar Trillo ahir als periodistes a la sortida del Consell d’Estat després d’assistir a la seua primera reunió de la Comissió Permanent d’aquesta institució després de reincorporar-s’hi.

Trillo exercia com a ambaixador d’Espanya a Londres fins al passat 11 de gener, quan va renunciar i va ser rellevat al cap de dos dies que el ministeri de Defensa assumís l’informe del Consell d’Estat sobre les seues responsabilitats en l’accident del Iak-42 quan ocupava aquesta cartera.

tracking