SEGRE

POLíTICA

Iglesias arrasa Errejón en les votacions de l’assemblea de Podemos

El secretari general és ratificat pel 89% dels vots i també guanya la seua llista a la direcció, que controlarà en el 60%

Iglesias arrasa Errejón en les votacions de l’assemblea de Podemos

Iglesias arrasa Errejón en les votacions de l’assemblea de Podemos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pablo Iglesias ha arrasat en les votacions Íñigo Errejón en l’Assemblea de Podemos que té lloc a la plaça de toros de Vistalegre de Madrid, en el due que ambdós mantenien per dirigir la formació. El líder de Podemos s’ha imposat folgadament davant de les bases i controlarà la direcció del partit fins quatre anys més. El secretari general salva així el seu lideratge de la formació, en el qual ha estat ratificat pel 89% dels vots, perquè a més ha guanyat la seua llista a la direcció, que controlarà en el 60%, ja que s’havia compromès a dimitir si quedava en minoria.

Les bases de Podemos han donat la victòria a Iglesias en tot el que estava en joc: la secretaria general, la direcció i els quatre documents que es votaven: polític, organitzatiu, ètic i d’igualtat. Com a secretari general, ha estat ratificat pel 89% dels vots (128.700 sufragis) davant els 15.700 del diputat autonòmic andalús Juan Moreno Yagüe (10,9%), la qual cosa significa que els errejonistas van complir el dit en campanya i van votar també a Iglesias com a líder.

El líder de la formació morada ha aconseguit col·locar 37 persones en la nova direcció davant les 23 que ha aconseguit situar Errejón i els dos anticapitalistes.

tracking