SEGRE

SOBIRANISME TRIBUNALS

Fiscalia arxiva la denúncia d’Homs a Rajoy i veu pressions pel 9-N

La de l’Estat denuncia “assetjament i insults” i la del Suprem ignora la demanda de l’exconseller || El PDeCat censura el Govern central i un “Estat de dret malalt”

Entrega de la Medalla de Barcelona a la família de Muriel Casals.

Entrega de la Medalla de Barcelona a la família de Muriel Casals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fiscalia va esdevenir ahir protagonista per dos raons: denunciar assetjament i insults pel judici del 9-N i arxivar la denúncia del portaveu del PDeCAT al Congrés, Francesc Homs, contra el president del Govern central, Mariano Rajoy.

La Fiscalia General de l’Estat ha expressat la seua solidaritat i el seu suport als fiscals de Catalunya i en especial a la fiscal en cap de Barcelona, Ana Magaldi, davant de “l’assetjament i els insults d’un grup de radicals” concentrats a les portes del Palau de Justícia després d’una sessió del judici del 9-N. En un comunicat aquest dilluns, la Fiscalia General ha mostrat la seua “profunda preocupació pels intents de pressionar la Justícia en la seua tasca de fer prevaler l’imperi de la llei”.

També es van multiplicar les rèpliques al discurs de diumenge passat del president del Govern central, Mariano Rajoy, en el congrés del PP. El vicepresident, Oriol Junqueras, rebutja l’apocalipsi que, segons la seua opinió, apunta Rajoy en cas de la independència de Catalunya i va deixar clar que la Generalitat defensarà les seues competències.

“La consulta és un avís a navegants del referèndum”“La consulta és un avís a navegants del referèndum”, va afirmar ahir l’expresident Artur Mas, que hores abans havia advertit que “Espanya ha perdut la meitat dels catalans”, amb referència al desinterès i l’increment del nombre d’independentistes.

tracking