SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Mata a ganivetades la parella i la filla d’aquesta

Encara que no hi havia denúncies prèvies, l’esposa havia contactat amb el Centre de la Dona en ple procés de separació, i l’home es troba detingut després del crim

Moment del trasllat d’un dels cadàvers.

Moment del trasllat d’un dels cadàvers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 57 anys va ser detingut ahir acusat de la mort amb un ganivet de la seua parella, de 46 anys, i de la filla d’aquesta, de 18, a la localitat de Daimiel, a Ciudad Real, en el que sembla un cas de violència masclista.

El servei d’emergències 112 va informar que l’avís del succés es va rebre a les 09.11 hores i va ocórrer al carrer Arenas, on les dos dones van ser apunyalades.

Segons han confirmat fonts municipals, la dona havia contactat amb el Centre de la Dona de la localitat en dos ocasions com a conseqüència que s’estava separant del presumpte agressor, per bé que no existien denúncies prèvies per violència de gènere.

D’altra banda, i segons les mateixes fonts, diversos testimonis van veure sortir l’home que era la parella de la víctima de 46 anys de l’edifici amb un ganivet a la mà, moment en el qual va ser detingut per la Guàrdia Civil, que hi havia acudit alertada pels veïns quan passaven pocs minuts de les nou del matí.

L’alcalde, Leopoldo Sierra, es va desplaçar a l’habitatge en el moment que va tenir coneixement del succés i es va reunir amb la resta dels portaveus municipals, amb els quals es va acordar celebrar un ple extraordinari per ahir a la tarda per decretar tres dies de dol.

Les dones mortes residien a Daimiel, d’on era natural el presumpte autor dels crims, si bé eren naturals de Bienservida, un poble d’Albacete.

Per condemnar aquests crims masclistes, la delegació del Govern central va convocar un minut de silenci, en el qual van participar el delegat del Govern a Castella-la Manxa, José Julián Gregorio, i el portaveu de l’Executiu castellanomanxec, Nacho Hernando.

Aquest és el quart cas de violència de gènere que es produeix a Castella-la Manxa en les últimes tres setmanes.

tracking