SEGRE

POLíTICA

Iceta assegura que hi ha contactes al màxim nivell entre Govern i Generalitat

El líder del PSC assegura que en aquestes converses s’ha constatat la llunyania de les posicions i la impossibilitat d’avançar

Iceta assegura que hi ha contactes al màxim nivell entre Govern i Generalitat

Iceta assegura que hi ha contactes al màxim nivell entre Govern i Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dimarts que hi ha contactes "discrets i al màxim nivell" entre el Govern i la Generalitat de Catalunya i ha precisat que creu que el president del Govern, Mariano Rajoy, i el de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’han vist.

En un esmorzar informatiu organitzat pel Club Siglo XXI, Iceta ha comentat que en aquestes converses s’ha constatat la llunyania de les posicions i la impossibilitat d’avançar, almenys, a curt termini i ha insistit que si no parlessin "caldria treure’ls la targeta roja als dos. Fins i tot per barallar-se cal parlar".

"És impensable amb l’embolic que tenim que el Govern d’Espanya no hagi parlat amb Catalunya. No m’ho crec" ha dit Iceta mentre ha reiterat que, "per desgràcia", les posicions que s’estan fixant són "les ja conegudes".

També ha informat que el president de la Gestora, Javier Fernández, té una relació amb Rajoy en la qual aborden moltes qüestions, "però singularment el tema català".

El responsable del PSC ha afegit que sobre aquest assumpte hi ha interlocució amb la vicepresidenta del Govern, el PP a Catalunya i el delegat del Govern.

Per això, ha precisat, que "parlar parlem amb tots i per molts anys. Més parlar i menys barallar-se"

tracking