SEGRE

SUCCESSOS

El lladre del camió de butà va improvisar després d'una nit de sexe i drogues

El detingut roman ingressat en un hospital

El lladre del camió de butà va improvisar després d’una nit de sexe i drogues

El lladre del camió de butà va improvisar després d’una nit de sexe i drogues

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home que aquest dimarts va robar un camió de butà i va sembrar el pànic a Barcelona fins que va poder ser frenat a trets va actuar de forma improvisada, sense planificar, en un estat alterat i inestable, després de passar una nit de festa, gastant importants sumes de diners en sexe, drogues i alcohol.

En roda de premsa, el conseller d’Interior, Jordi Jané, ha insistit a descartar el mòbil terrorista en el succés que ahir va posar en alerta Barcelona i ha remarcat que l’home, de 32 anys i nacionalitat sueca, no va fer cap proclama, no li consten vincles ni a ell ni al seu entorn amb organitzacions terroristes i no han trobat res sospitós a l’hotel en el qual es va allotjar quan va arribar a la capital catalana dilluns passat.

El detingut, que roman ingressat en un hospital, on es recupera del seu estat d’alteració i se li practiquen proves per valorar el seu estat mental, va passar tota la nit anterior de festa i es va gastar, en companyia d’alguns compatriotes, molts diners a diversos locals, on, segons Jané, es va sumir en un estat d’"eufòria continuada".

Segons han informat fonts properes a la investigació, entre aquestes "activitats cares" de què ha parlat el conseller figuren la prostitució i el consum continuat de drogues i alcohol.

Després de fer un seguiment de la seua activitat en les hores prèvies a les 10.30 hores d’ahir, quan va sembrar el pànic, Jané ha conclòs que l’home va actuar de forma "no planificada, improvisada" i que abans de robar el camió de butà va intentar sense èxit parar diversos vehicles i apropiar-se d’una moto, ja que el seu objectiu, en un estat d’"alteració", era "anar-se’n en direcció al mar".

El detingut, a qui li consten antecedents al seu país per delictes comuns, va arribar a Barcelona dilluns passat, dia 20, al matí en un vol procedent de Moscou, després de fer una escala de deu dies procedent de Copenhaguen (Dinamarca), i es va allotjar en un hotel de Barcelona en companyia d’un amic, que ja ha abandonat Espanya.

tracking