SEGRE

PARTITS POLÍTICA

Errejón ha estat relegat a la segona fila del grup de Podem

Imatge de la nova ubicació d’Errejón al Congrés.

Imatge de la nova ubicació d’Errejón al Congrés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Units Podem va fer efectius al Ple del Congrés d’ahir els canvis d’ubicació dels seus diputats a l’Hemicicle, després dels relleus en la direcció del grup parlamentari i del partit morat.

L’exportaveu del grup Íñigo Errejón va passar a asseure’s a la segona fila, l’exsecretària general del grup Carolina Bescansa, a la tercera, i la diputada per Madrid afí a l’exsecretari polític Tania Sánchez, al galliner. En el nou repartiment d’escons, el lloc que fins ara ocupava Errejón a la dreta del secretari general correspon ara a la nova portaveu titular, Irene Montero.

Aquests canvis reflecteixen el nou repartiment de forces en el partit després de l’Assemblea de Vistalegre II, en la qual les tesis i l’equip del secretari general, Pablo Iglesias, es van imposar als d’Errejón. Com a conseqüència, la nova direcció va aprovar dissabte passat en la seua primera reunió una Executiva amb el 73 per cent de membres afins a Iglesias i substituir en la direcció del grup parlamentari Errejón i Bescansa per dirigents propers al líder.

tracking