SEGRE

PARTITS PRIMÀRIES SOCIALISTES

Sánchez i López ofereixen “utopia” mentre que Susana Díaz guarda silenci

Pedro Sánchez durant la seua intervenció ahir a La Rioja.

Pedro Sánchez durant la seua intervenció ahir a La Rioja.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos únics aspirants de moment a liderar el PSOE, Pedro Sánchez i Patxi López, van coincidir ahir a oferir utopia davant la resignació, a l’espera que la presidenta andalusa, Susana Díaz, aclareixi els dubtes sobre la seua candidatura. “No tinguin dubte que parlaré”, ha promès. “Hi haurà moment de parlar de qui”, va dir al ser preguntada pels mitjans de comunicació sobre les primàries.

Per la seua part, Sánchez va dir que pretén recuperar un PSOE “autònom”, que faci “una oposició útil i responsable”, i creu que el Partit Popular “està nerviós” davant de la possibilitat que guanyi les primàries del seu partit.

Va afirmar en un acte a Aldeanueva de Ebro (La Rioja) que “un socialista mai serà el meu adversari” i va apostar per la “lleialtat i la unitat” per recuperar en el pròxim Congrés. Sobre les qüestions com les tractades en la conferència econòmica de dissabte per la gestora del PSOE, Sánchez va manifestar que “això de l’esquerra possible sona a esquerra resignada. No renunciem a la utopia. Gràcies a ella el socialisme va fer possible l’impossible”, va dir.

Per la seua part, Patxi López va afirmar a Burgos que, si obté la confiança dels militants en les primàries, es compromet a ser secretari general “a jornada completa”.

tracking