SEGRE

PARTITS PSOE

Díaz assegura que la gent demana un PSOE “que sàpiga el que vol”

Susana Díaz, presidenta de la Junta d’Andalusia

Susana Díaz, presidenta de la Junta d’Andalusia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general del PSOE d’Andalusia i presidenta de la Junta, Susana Díaz, va manifestar ahir, durant un míting a Sevilla, que la gent vol que el PSOE torni, però que no torni “al passat”, sinó com un partit que sàpiga “d’on ve, a qui es deu, a qui representa i què és el que vol per a Andalusia i Espanya”. Va assegurar que aquest és el PSOE que ella vol, del qual se sent “orgullosa, i que entre tots continuem construint”.

Va voler deixar clar que el PSOE és “la seua passió” i la de tots els socialistes, però que el compromís sempre ha de ser estar al servei dels ciutadans. Susana Díaz va defensar, a més, que són socialistes “sense cognoms i sense etiquetes”. “No ens resignarem”, va sentenciar la dirigent, que va advocar per un PSOE “unit i desacomplexat”. “Hem de defensar sempre el que som, saber d’on venim i on anem”, va apuntar.

Durant l’acte d’ahir, no va fer cap referència al seu futur polític, després que en les últimes setmanes s’hagi especulat que podria anunciar la seua candidatura a la secretaria general de la formació.

tracking