SEGRE

CORRUPCIÓ CAS AUDITORI

El president de Múrcia assegura que la gent no vol “pactes tutifruti”

Ciutadans exigirà condicions per donar-li suport si finalment és desimputat

Pedro Antonio Sánchez, president de Múrcia, recolzat per càrrecs electes populars.

Pedro Antonio Sánchez, president de Múrcia, recolzat per càrrecs electes populars.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, va dir ahir que “la gent no vol pactes de perdedors tutifruti”, amb referència al possible acord que pot negociar l’oposició, Ciutadans, el PSOE i Podem, per fer-lo fora del càrrec després de la ruptura del pacte amb el partit taronja. Segons la seua opinió, “el PSOE fa vint anys que perjudica la Regió de Múrcia amb les seues decisions en temes importants, com l’aigua, les infraestructures o el finançament autonòmic, en els quals no ha estat mai i en els quals ha mantingut una estratègia bruta que ha estat denunciada pel PP moltes vegades i, a més, ha quedat en evidència”, i considera que el PP és “el partit de les millors idees, els millors equips i el partit que està centrat en allò que importa la gent”.

Demà el president de Múrcia declararà davant del jutge i, en cas que aquest retiri la imputació, Ciutadans exigiran condicions i certeses en una taula de negociació abans de tornar a l’estabilitat PP-Ciutadans, segons informa El Mundo. La portaveu a la ciutat de Madrid, Begoña Villacís, va assenyalar ahir que el PP ha demostrat que la seua paraula “no val res”, i els va acusar de “mentir alegrement als ciutadans convençuts que això no passa factura”. Per la seua part, el líder de Podem, Pablo Iglesias, va afirmar que “Ciutadans continua sostenint el Govern del PP a Espanya i el PP continua protegint els corruptes”, amb referència a casos com aquest.

Una manifestació exigirà la dimissió del presidentLa Plataforma Anticorrupció de la Regió de Múrcia ha convocat una manifestació avui diumenge per clamar “ja n’hi ha prou, de corrupció” i que el president del Govern autonòmic, Pedro Antonio Sánchez, “compleixi la seua paraula, sigui coherent i dimiteixi” pel cas Auditori.

tracking