SEGRE

FRANÇA ELECCIONS

Bany de masses de Fillon, que s’aferra a la candidatura

El candidat del centredreta a la presidència de França no veu raons per retirar-se || Demana disculpes pels seus “errors”

Fillon va convocar ahir una concentració a París per donar suport a la seua candidatura.

Fillon va convocar ahir una concentració a París per donar suport a la seua candidatura.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat del centredreta a la presidència de França, François Fillon, va rebre ahir un bany de masses a París en una manifestació dels seus partidaris que ell mateix va convocar per demostrar que té un gran suport popular, enmig d’un clima de deserció general al seu partit, els Republicans, per l’escàndol judicial conegut ja com Penelopegate.

Fillon va afirmar que no veu raons per retirar-se, sobretot després del suport popular rebut al carrer. No obstant, va dir que està disposat a dialogar amb el partit, però que la decisió final la prendrà ell. “Ningú pot impedir-me ser candidat”, va subratllar Fillon en una entrevista al canal France 2, en la qual va recordar que va ser “elegit democràticament” a les primàries de la dreta i el centre el novembre passat i a més compta amb les firmes necessàries per formalitzar la candidatura.

Va subratllar que la seua intenció de seguir endavant “s’ha vist confortada” per la concentració a l’esplanada del Trocadero, que segons la seua versió va reunir 200.000 persones (la policia va dir que n’hi havia 40.000), “que tothom deia que seria un fracàs i ha sigut un èxit”. Va demanar disculpes als concentrats per haver comès “errors”.

tracking