SEGRE

corrupció

Montull diu que les comissions van pujar al 4% perquè CDC volia "més diners"

Ratifica la declaració de la seua filla sobre el finançament il·legal de CDC

L'exdirector administratiu del Palau de la Música Jordi Montull a l'arribada aquest dijous a la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

Montull diu que les comissions van pujar al 4% perquè CDC volia "més diners"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Montull, mà dreta de Fèlix Millet al capdavant del Palau de la Música, ha explicat aquest dijous que les comissions que CDC cobrava de la constructora Ferrovial eren inicialment del 3%, però es van elevar al 4% perquè el partit "volia més diners".

Montull, el primer dels acusats que avui declara en el judici pel saqueig del Palau de la Música, ha ratificat avui que CDC es va finançar il·legalment a través de l’entitat cultural a canvi de garantir a Ferrovial l’adjudicació d’obres públiques com la Ciutat de la Justicia o la línia 9 del metro de Barcelona.

Montull ha iniciat aquest dijous la seua declaració adherint-se a "totes" les revelacions que ahir va manifestar la seua filla Gemma, que va assegurar que CDC s’havia finançat il·legalment a través de l’entitat cultural.

Montull és el primer dels acusats que avui declara davant de la sala de l’Audiència de Barcelona que jutja l’espoli del Palau de la Música.

El processat, que només ha accedit a contestar les preguntes de la Fiscalia i de la seua defensa, ha aclarit abans d’iniciar-se l’interrogatori que s’adhereix a "totes" les declaracions que ahir va fer la seua filla Gemma, incloses les qüestions de les quals aquesta va dir haver tingut coneixement pel seu pare.

En la sessió d’ahir, Gemma Montull va assegurar que, pel que ella havia sabut a través del seu pare, la constructora Ferrovial pagava comissions il·legals a través del Palau de la Música a CDC a canvi de l’adjudicació d’obres públiques, uns pagaments que -va precisar- s’entregaven a l’extresorer Daniel Osàcar.

tracking