SEGRE

Mas diu que "no es penedeix de res" i que recorrerà al Suprem i a Europa

L’expresident afirma que rep la sentència condemnatòria pel 9N amb "plena serenitat i disconformitat"

Mas, Ortega i Rigau moments abans d'iniciar la roda de premsa d'aquest dilluns, després de conèixer la sentència del TSJC.

Mas diu que "no es penedeix de res" i que recorrerà al Suprem i a EuropaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha afirmat aquest dilluns que rep la sentència condemnatòria pel 9N amb "plena serenitat i disconformitat", ha avançat que la recorrerà fins "les últimes instàncies europees" després de passar pel Suprem, encara que "no es penedeix de res" i tornaria a organitzar el 9 N.

Mas ha comparegut en roda de premsa a la seu del PDeCAT juntament amb les altres dos condemnades, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera de Enseñanza Irene Rigau, el president català, Carles Puigdemont, i altres dirigents del partit, tots ells amb una xapa a la solapa amb el lema "Ho tornaria a fer".

L’expresident Mas ha afirmat que ea l’Estat "es persegueix i combat per terra, mar i aire a la gent per les seues idees", i ha denunciat que "la llei no és igual per a tothom" perquè, segons el seu parer, el Govern ha desobeït sentències del Tribunal Constitucional i no ha estat condemnat.

Artur Mas, moments abans d'iniciar la roda de premsa aquest dilluns.

Mas diu que "no es penedeix de res" i que recorrerà al Suprem i a EuropaEFE

tracking