SEGRE

Puigdemont diu que el procés sobiranista surt "reforçat"

Puigdemont promet trobar la manera de convocar un referèndum

Puigdemont promet trobar la manera de convocar un referèndum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha alertat aquest dilluns, després de la sentència condemnatòria contra l’expresident català Artur Mas per la consulta del 9N, que davant de cada "dificultat" el procés sobiranista català surt "reforçat".

Puigdemont ha intervingut, a preguntes dels periodistes, en la roda de premsa a la seu del PDeCAT en la qual han parlat Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera de Enseñanza Irene Rigau, tots ells amb una xapa a la solapa amb el lema "Ho tornaria a fer"després de conèixer que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya els ha condemnat pel 9N amb la inhabilitació de càrrec públic.

"Si hem arribat fins aquí és que hem superat tota mena d’obstacles i aquest no només el superarem, sinó que estimularà", ha afirmat Puigdemont, que ha subratllat que el "compromís" del referèndum independentista "surt, davant de cada dificultat, més reforçat".

Puigdemont ha garantit que el Govern continuarà "acreditant davant del poble de Catalunya" que el "compromís" del referèndum, que ha recordat ja tenia l’anterior executiu d’Artur Mas i que, ha dit, gaudeix d’una "sòlida majoria parlamentària", sortirà "reforçat" davant de cada "dificultat".

Ha augurat així que no només se "superarà" aquest nou "obstacle", sinó "que estimularà tota aquesta gent que pugui tenir dubtes sobre la nostra determinació de continuar endavant"

tracking