SEGRE

terrorismo

Set detinguts i sis batudes a Anglaterra en relació amb l'atemptat de Londres

Rebaixen a quatre el nombre de víctimes en l’atemptat, inclòs l’atacant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set persones han estat detingudes en el registre de sis direccions a Londres, Birmingham i altres llocs del país no especificats en relació amb l’atemptant terrorista d’ahir a Westminster, va informar aquest dijous La Policía Metropolitana de Londres (Met).

En una compareixença davant els mitjans davant la seu de Scotland Yard, el cap de la unitat antiterrorista de la Policia de Londres, Mark Rowley, va assenyalar també que fins la data no s’han detectat evidències que apuntin a "noves amenaces" terroristes.

Rowley ha rebaixat avui a tres el nombre de víctimes en l’atemptat.

Va explicar que les últimes xifres apunten a "quatre morts" (inclòs l’atacant), i no cinc com s’havia indicat prèviament, i "29 ferits" que reben tractament a l’hospital, set d’ells en "condició crítica".

El policia va indicar que "en aquests moments, clarament la investigació continua i està avançant incessantment", mentre el cos se centra ara en quin va ser la motivació, quins van ser els preparatius i si hi va haver còmplices en l’atac.

"Continuem creient que l’autor va actuar sol i es va inspirar en el terrorisme internacional. Per ser explícit, en aquests moments, no tenim informació específica sobre noves amenaces per als ciutadans", va dir.

Sobre l’agressor, va insistir que de moment el seu nom no s’ha fet públic "mentre els agents continuen realitzant batudes i duent a terme detencions".

El cap de la unitat antiterrorista de la Met va indicar que centenars d’agents han estat treballant de matinada registrant sis direccions situades a Londres, Birmingham i altres llocs no especificats.

Fins ara, la policia ha detingut set persones presumptament relacionades amb l’ocorregut.

En l’atac, l’agressor va llançar el seu automòbil contra els vianants que caminaven pel pont de Westminster, es va estavellar després contra el reixat que envolta el Parlament i va rebre diversos trets després d'apunyalar un dels policies que custodiaven l’edifici.

El cap de la unitat antiterrorista de la Policia de Londres, Mark Rowley, en la compareixença d'aquest dijous.

Set detinguts i sis batudes a Anglaterra en relació amb l'atemptat de LondresEFE

tracking