SEGRE

SUCCESSOS

Centenars de persones guarden un minut de silenci en el pont de Westminster

A les 13.40 hora GMT, la mateixa que fa una setmana va ocórrer l’atac

Centenars de persones guarden un minut de silenci en el pont de Westminster

Centenars de persones guarden un minut de silenci en el pont de WestminsterEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars de persones s’han congregat avui en el pont de Westminster per guardar un minut de silenci en record de les víctimes de l’atemptat perpetrat fa una setmana, en el que cinc persones van morir, entre elles l’agressor.

A les 13.40 hora GMT, la mateixa que fa una setmana va ocórrer l’atac, les persones congregades en el pont, que va ser tallat al trànsit per a l’acte de memòria per les víctimes, van fer a més una cadena humana donant-se les mans en senyal de solidaritat.

Agents de policia, que van perdre el seu company Keith Palmer dimecres passat, es van donar la mà amb membres de l’associació juvenil musulmana "Ahmadiyya", que portaven samarretes en les quals podia llegir-se "Sóc musulmà, pots preguntar-me el que vulguis".

Khalid Masood, un britànic de 52 anys que va adoptar aquest nom en convertir-se a l’islam i la veritable identitat dels quals era Adrian Russell Ajao, va arremetre el passat dia 23 amb un vehicle llogat contra les persones que creuaven el pont de Westminster.

Després de matar dos homes de 48 i 75 anys i una dona de 43 i ferir desenes de vianants, Masood va estavellar l’automòbil contra els reixats que envolten el Parlament britànic.

Allà va baixar del cotxe i va matar a punyalades un policia que va provar de frenar el seu accés a l’edifici per caure abatut posteriorment per trets d’altres agents.

En la seua investigació per aclarir el succeït, la Policia Metropolitana de Londres (Met), que creu que Masood va actuar sol, va detenir dotze persones, si bé nou ja han estat alliberades sense càrrecs i una dona de 32 anys està en llibertat sota fiança fins finals de març.

tracking