SEGRE

PSOE PRIMÀRIES

Sánchez, segur que no es podrà frenar la militància

Va iniciar la seua campanya aquest diumenge a Gijón || Patxi López, convençut que es podrà “construir el millor partit socialista”

Sánchez va apel·lar a la militància ahir a l’iniciar la campanya.

Sánchez va apel·lar a la militància ahir a l’iniciar la campanya.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat a la secretaria general del PSOE Pedro Sánchez va advertir aquest diumenge que, “malgrat les traves i favoritismes, no hi haurà dic que pari la força de la militància socialista”, que va dir representar, davant “del PSOE de l’abstenció a Mariano Rajoy”.“S’ha d’elegir entre el PSOE del segle XXI o el PSOE del XX, entre el PSOE de la militància o el de l’abstenció a Rajoy”, va subratllar Sánchez abans de reivindicar unes primàries que “siguin un cant al futur i no un exercici de nostàlgia sobre el que el partit va fer en el passat”.

Va iniciar la seua campanya a Gijón, en un acte en el qual, segons els organitzadors, es van congregar unes tres mil persones, moltes amb samarretes roges amb els lemes “Sí és sí” i “Sóc roig i d’esquerres. Som socialistes”.

Per la seua part, l’exsecretari general del PSE-EE i candidat a liderar el PSOE, Patxi López, es va mostrar convençut que, a pesar dels “moments de dificultat” pels quals travessa el PSOE, s’aconseguirà construir “el millor partit socialista, el més unit, el més fort, el que, des d’un projecte clar d’esquerres, torni a representar una nova esperança”. Ho va afirmar en el 40è aniversari del PSE-EE, a Sant Sebastià.

Creu que si el PSOE ho fa bé, tornarà a guanyar les generals “no pel que ha estat, sinó pel que és capaç de fer”. Va reclamar que es respecti el debat, els que debaten i la intel·ligència dels companys, sense esmentar de forma explícita els seus contrincants, Pedro Sánchez i Patxi López.

Díaz: “Sóc 100% del PSOE, però el PSOE no serà mai 100% meu” La presidenta d’Andalusia i candidata a les primàries del PSOE, Susana Díaz, va assegurar aquest diumenge que és “100% del PSOE lliure d’additius”, encara que no permetrà que diguin que el partit és d’ella, ja que el PSOE no serà mai 100% seu, sinó dels afiliats. Díaz, que va participar en un acte a Santa Cruz de Tenerife, va demanar ajuda als afiliats perquè el PSOE torni a ser un partit guanyador i unit, que sortirà amb “moltíssima força” de les primàries. Creu que si el PSOE ho fa bé, tornarà a guanyar les generals “no pel que ha estat, sinó pel que és capaç de fer”. Va reclamar que es respecti el debat, els que debaten i la intel·ligència dels companys, sense esmentar de forma explícita els seus contrincants, Pedro Sánchez i Patxi López.

tracking