SEGRE

SUCCESSOS INCENDI

Moren dos menors en l'incendi d'una cova

Un altre menor d’edat va provocar el foc

Exterior de la cova amb l’incendi ja sufocat.

Exterior de la cova amb l’incendi ja sufocat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional investiga les circumstàncies en les quals van morir dilluns dos nenes de 12 i 14 anys i un altre jove de 21 en un incendi presumptament provocat en una cova d’Almeria per un altre menor de 17 anys que va ser detingut ahir per un delicte d’homicidi.

La policia va relatar com poc després de les 20.00 hores de dilluns es va rebre l’avís de la presència de foc en uns matolls, i poc abans d’arribar al lloc els agents van observar una gran quantitat de fum i van alertar els bombers, als quals es va avisar que hi havia gent a l’interior. Malgrat que “van actuar ràpidament i van fer tot el possible”, quan van poder accedir a la cova “ja estaven tots morts, totalment calcinats.”

L’incendi es va originar a l’exterior i es va propagar cap a l’interior, cosa que va impedir a les víctimes escapar-se del foc, van assenyalar els bombers. El causant del foc és un menor de 17 anys que “hauria incendiat per causes que es desconeixen i investiguen un sofà que va intentar apagar posteriorment, però se li va escapar de les mans”. És l’únic detingut encara que es va investigar altres menors que eren a la zona.

tracking