SEGRE

SUCCESSOS INFANTICIDI

Una dona mata el seu nadó i després es treu la vida

Havia discutit amb la seua parella abans del crim || L’home va trobar els cadàvers a la quadra d’una finca a Mallorca

Familiars de la dona lamentant els fets.

Familiars de la dona lamentant els fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i la seua filla d’un any i mig van ser trobades aquest dimecres penjades en una finca de Can Granada, al municipi mallorquí de Llucmajor. La Guàrdia Civil va afirmar que tot apunta que la dona havia assassinat la filla i després s’havia suïcidat.

La dona desitjava anar-se’n a viure a les Canàries amb la filla, però ell s’oposava a deixar marxar el nadó

Segons van indicar fonts de l’Institut Armat, la dona, de 34 anys, havia discutit amb el seu marit dimarts a la tarda. El motiu de la baralla era que ella volia anar-se’n a viure a les Canàries amb la seua filla, una idea amb què no estava d’acord la seua parella.

L’home desitjava que la petita es quedés amb ell a la població de Llucmajor. Després de l’esmentada discussió dimarts a la tarda, l’home va decidir marxar del domicili per acabar l’enfrontament. Però quan va tornar a l’habitatge ja no hi eren ni la dona ni el nadó. Va trobar les maletes de la dona al vestíbul de la propietat, la qual cosa el va tranquil·litzar al pensar que no se n’havia anat amb la petita a les Canàries.

En aquell moment, l’home es va dirigir a una finca de la seua propietat als afores de Llucmajor, coneguda com a Can Granada, on pensava que es podrien trobar la seua parella i la petita.

Aleshores, va decidir inspeccionar la quadra de la propietat ja que va observar el carro de la criatura a la porta de l’esmentat lloc i un cop va entrar dins, va trobar els dos cossos penjats.

L’home va donar avís als serveis d’emergència, la Guàrdia Civil i la policia local, però quan va arribar l’equip d’emergències que es va desplaçar a la finca, ja només va poder certificar-ne la defunció.

Al principi, els investigadors van arribar a estudiar la possibilitat que una tercera persona hagués participat en les morts. Tanmateix, al cap de poques hores, els equips de la Policia Judicial i de la Guàrdia Civil van arribar a la conclusió que la mare podria haver matat la filla i, posteriorment, haver-se suïcidat.

Els investigadors esperen ara els resultats de les proves forenses de les autòpsies dels cossos de la mare i la filla.

tracking