SEGRE

POLÍTICA

Puigdemont reuneix Forcadell, JxSí i la CUP per parlar del referèndum

El president exigeix unitat, discreció i coordinació

Puigdemont reuneix Forcadell, JxSí i la CUP per parlar del referèndum

Puigdemont reuneix Forcadell, JxSí i la CUP per parlar del referèndumEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president català, Carles Puigdemont, ha reunit avui en el Palau de la Generalitat la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; al president del grup parlamentari de JxSí, Jordi Turull, i representants de la CUP per parlar del referèndum i la situació del procés sobiranista.

La reunió, que ha avançat La Vanguardia i han confirmat a Efe fonts presents, ha estat convocada pel president català per poder parlar amb els representants dels principals agents del procés sobiranista.

Segons fonts consultades per Efe, Carles Puigdemont ha exigit als participants en la reunió unitat, discreció i coordinació.

Han assistit la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; el president del grup parlamentari de JxSí, Jordi Turull; el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; la portaveu de la coalició i secretària general d’ERC, Marta Rovira; el conseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva; les diputats de la CUP Anna Gabriel i Mireia Boya, i el portaveu del secretariat del partit, Quim Arrufat.

La reunió ha tingut lloc a cinc mesos vista que expiri el termini per celebrar el referèndum, després de l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat i una setmana després que la CUP i JxSí votessin de forma diferenciada en cinc ocasions en l’últim ple del Parlament.

Fonts presents consultades per Efe han assegurat que es tracta d’una reunió de caràcter ordinari que estava convocada des de fa temps.

tracking