SEGRE

POLÍTICA INVESTIDURA

Cs i PP, sense acord per suprimir els aforaments a Múrcia

Instantània dels dos equips de negociació.

Instantània dels dos equips de negociació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips negociadors del PP i Ciutadans a Múrcia no van arribar aquest dimarts a un acord per facilitar la investidura al popular Fernando López Miras. El principal punt de discrepància es troba en la supressió dels aforaments.

El Partit Popular vol negociar “per a qui i com” se suprimeix la figura de l’aforament, emmarcant-lo en un context en el qual el Partit Socalista i Podem, va assegurar, van utilitzar l’acusació particular contra el Partit Popular i l’expresident Pedro Antonio Sánchez per “intentar guanyar als tribunals el que no han aconseguit a les urnes”.

Per la seua part, Ciutadans va rebutjar que vulgui negociar “el què, qui i quan” d’aquesta supressió, i va considerar una “exigència” de Ciutadans que s’aprovi amb els vots del Partit Popular una reforma urgent de l’Estatut d’Autonomia murcià, per treure l’aforament dels diputats, abans del ple d’investidura. A la sortida de la reunió, els dos van definir la trobada “com una primera presa de contacte” per arribar a un futur acord.

tracking