SEGRE

DECLARACIONS POLÈMICA

Cifuentes es fa “la rossa” en reunions amb homes

La dirigent va dir que realitzava aquesta pràctica per “aconseguir més” || Va haver de sortir al pas de les crítiques de l’oposició

Imatge de la presidenta regional, Cristina Cifuentes.

Imatge de la presidenta regional, Cristina Cifuentes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, va explicar ahir en una entrevista a SModa, publicació dependent d’El País, que en les reunions amb homes “fer-se la rossa” ajuda a “aconseguir més”. A més, va assegurar que “la igualtat legal ja existeix”, malgrat que va admetre que encara queden molts “micromasclismes”, motiu pel qual s’ha “de continuar reivindicant la igualtat”.

Respecte al feminisme, va assenyalar que “va canviant” i que abans hi havia més estereotips. “És com dir que si ets feminista no et pots pintar els ulls, ni et pots arreglar, ni posar-te taló. Tinc amigues que són feministes i van perfectament arreglades”, va reblar.

Per la seua part, l’oposició no va tardar a criticar les declaracions de la presidenta de la Comunitat de Madrid (vegeu el desglossament).

La presidenta regional va sortir al pas de les crítiques rebudes per part dels diferents portaveus de l’oposició per les seues declaracions sobre el feminisme, a qui va retreure que “menteixen descaradament” quan l’acusen d’actituds masclistes, va assenyalar Cifuentes.

L’oposició titlla de masclistes les paraules de la presidenta La portaveu del PSOE a l’ajuntament de Madrid, Purificación Causapié, va titllar ahir de “masclista i irrespectuós amb dones i homes” el posicionament que va dur a terme la presidenta de la Comunitat i del PP madrileny en una entrevista a SModa. Per la seua part, el portaveu de Ciutadans a l’Assemblea de Madrid, Ignacio Aguado, va llançar un “estop masclisme” a la presidenta de la comunitat i li va etzibar que en la formació taronja treballen perquè cap dona “no hagi de fer-se la rossa”

tracking