SEGRE

POLÍTICA

Autobús de Podem per denunciar corrupcions

Amb cares com les de Rajoy, Aznar, González o Pujol, entre altres || Crítiques de PP i PSOE a les denúncies contra la “trama”

Imatge de l’anomenat ‘tramabús’ de Podem recorrent Madrid.

Imatge de l’anomenat ‘tramabús’ de Podem recorrent Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Podem va posar aquest dilluns a circular a Madrid un autocar, batejat com a tramabús, amb les cares dels que creu responsables de la corrupció alimentada per vincles entre el poder polític i econòmic, i entre ells assenyala el president Mariano Rajoy i els expresidents José María Aznar i Felipe González o l’expresident Jordi Pujol.

L’autocar, de color blau (el del PP) i al qual van pujar ahir el líder de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu al Congrés, Irene Montero, porta als laterals els rostres d’alguns “integrants” del que anomenen “trama”: una xarxa de connexions polítiques i empresarials a la qual culpen del “saqueig” als ciutadans.

En un dels laterals del vehicle, que va recórrer la zona financera de la ciutat fins a arribar a la seu del PP i després al Congrés, apareixen l’exministre d’Economia Rodrigo Rato i al seu costat el president Rajoy –d’esquena i amb un mòbil amb l’SMS que va enviar a Bárcenas: “Luis, sigues fort”–.

L’autocar compleix les ordenances municipals, segons l’Ajuntament de Madrid, una cosa que no feia el vehicle antitranssexualitat d’Hazte Oír, ja que no ven productes ni té una finalitat lucrativa; però s’ha guanyat les crítiques de la resta de formacions.

El PSOE es va indignar perquè inclou González i des del PP el van qualificar d’“impresentable i profundament antidemocràtic”.

tracking