SEGRE
Imatge d'un llamp al cel.

Mor un home per un llamp a GranadaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 57 anys va morir aquest diumenge quan li va impactar un llamp durant una tempesta amb una important descàrrega elèctrica a Guadahortuna (Granada) mentre comprovava els efectes del temporal al camp.

Segons han informat aquest dilluns fonts de la Guàrdia Civil, el succés va tenir lloc sobre les 20:45 hores en un paratge ubicat entre el Camino de la Viña y el Camino de la Mochila de Guadahortuna en el qual es trobava l’home juntament amb la seua dona i les seues filles, que van alertar dels fets a la Guàrdia Civil. El llamp va impactar en l’home quan pretenia tornar al seu vehicle després de comprovar l’estat d’uns ametllers després de la tempesta que va afectar ahir el municipi granadí.

La descàrrega li va causar la mort en l’acte sense que poguessin intervenir els serveis sanitaris que es van desplaçar després de la trucada d’alerta de la família.

Guadahortuna va registrar aquest diumenge a la tarda fortes precipitacions de més de quaranta litres per metre quadrat, segons les dades de l’Agència Espanyola de Meteorologia (AEMET).

El cos del mort ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal on avui se li practicarà l'autòpsia.

tracking