SEGRE

PARTITS POLÍTICA

Susana Díaz equipara Puigdemont i Le Pen: “Tots dos diuen moltes mentides”

Iceta i Díaz parlen durant un dinar col·loqui ahir.

Iceta i Díaz parlen durant un dinar col·loqui ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta andalusa i aspirant a liderar el PSOE, Susana Díaz, va afirmar ahir a Barcelona que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “sap que no hi haurà referèndum”, i va esgrimir la Declaració de Granada socialista com a via per solucionar l’encaix territorial de Catalunya.

En la seua segona visita a Catalunya amb motiu de les primàries del PSOE, Díaz va assegurar en un dinar col·loqui al costat del líder del PSC, Miquel Iceta, que la seua “filosofia” per abordar la qüestió catalana serà el diàleg, la moderació i la democràcia.

“Sé que l’assumpte és seriós i requereix un esforç de consens polític molt important. Sóc conscient que la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut va causar una ferida que hem de curar, però no crec que sigui el moment d’establir una subhasta d’ofertes per a Catalunya, ni generar expectatives en el buit”, va dir.

En aquest sentit, la presidenta de la Junta d’Andalusia i aspirant a liderar el PSOE va equiparar Puigdemont i la líder francesa del Front Nacional, Marine Le Pen: “Diuen moltes mentides.” La més destacada de les mentides que diu Puigdemont, segons ella, és que hi haurà un referèndum independentista, perquè “tothom sap que no n’hi haurà”, va insistir.

tracking